Over ons

Lena Khani en Susanne van Schaik zijn de twee eigenaren van Limitless Interns. Lena is Toegepast Psycholoog en Susanne is Communicatie en Informatiewetenschapper. Wij zijn gespecialiseerd in het coachen, adviseren, voorlichten en trainen van mensen. Gedurende onze stage zijn wij geïnspireerd geraakt om dit stagebemiddelingsbureau te beginnen. 

Zelf hebben wij namelijk stage gelopen in het buitenland als  ambassadeur  van onze hogeschool waar wij gestudeerd hebben.  Gedurende onze stage in het buitenland hebben wij stage gelopen bij verschillende organisaties en bedrijven in  Indonesië,  Singapore, Maleisië  en de Filipijnen. Hier hebben  wij connecties gemaakt met  interessante  organisaties voor een samenwerking met Limitless Interns.  Dit bestand met connecties en samenwerkingen hebben wij steeds verder uitgebreid. Wij hebben  deze  verschillende organisaties  persoonlijk  bezocht  om er zeker van te zijn of zij een veilige, leuke en geschikte stageplaats  zouden  kunnen bieden  voor studenten.   

Naast het maken van deze connecties hebben  wij ook onderzoek gedaan naar het onderwerp ‘geluk’. Iets wat wij ook willen uitdragen in onze visie. Het is bewezen dat de uitdaging aangaan het geluk bevordert.  

Wij hebben ons enorm mogen ontwikkelen, zowel op het gebied van competenties als op persoonlijk gebied.  Deze buitenlandse stage hebben wij als een ontzettend leerzaam, uitdagend en gaaf proces beschouwd. Dit  heeft ertoe geleid dat wij dit stagebemiddelingsbureau zijn gestart met als doel  studenten te motiveren om ook zo een toffe ervaring aan te gaan.  Deze ervaring gunnen wij iedereen!    

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om naar het buitenland te gaan en hebben dan ook de struikelblokken ervaren die iemand tegen zou kunnen komen gedurende het proces en de stage. Tevens hebben wij natuurlijk  ook de leuke en uitdagende aspecten meegemaakt. Doordat wij dit hele proces  zelf hebben  doorlopen kunnen wij jou helpen  en ondersteuning bieden. Dit doen wij  door  onder andere  een fijne, leerzame plek voor jou te vinden, jou te coachen  voorafgaand en gedurende jouw ervaring en  eventuele onzekerheden weg te nemen. 

Eén ding is zeker, je stapt uit jouw comfortzone,  jij gaat iets doen  wat je nog nooit hebt gedaan en dat kan spannend zijn en onzekerheden opleveren. Wij als Limitless Interns hopen dat wij jou bij deze uitdaging ondersteuning mogen bieden.

Denk hierbij aan: Opleiding die jij volgt. Wat zijn jouw wensen voor een stage? Voor welke periode zoek jij een stageplek? We nemen binnen 24u contact met jou op!