Visie

Het concept Limitless Interns is ontwikkeld door Susanne van Schaik en Lena Khani. Het uitgangspunt van Limitless Interns is geluk: geluk is de uitdaging aangaan. Het logo draagt de visie uit van Limitless Interns door middel van de kleuren.

  • Blauw staat voor het vertrouwen dat ons bedrijf jou als student wil geven door middel van duidelijke communicatie, het bieden van stabiliteit en transparantie. Limitless Interns staat voor integriteit en zal dit ten alle tijden uitdragen.
  • Geel staat voor plezier, uitdagingen aangaan en geluk. Limitless Interns vindt het belangrijk om anderen te motiveren om plezier te hebben, kennis te ontwikkelen en daarmee de wijsheid en volwassenheid van jou als persoon te verhogen.
  • Tot slot staat oranje in het logo voor het enthousiasme waarmee Limitless Interns te werk gaat. Limitless Interns wil jou als student motiveren om de uitdaging aan te gaan. Limitless Interns is een zakelijk, maar ook voornamelijk toegankelijk bedrijf. Doordat onze leeftijd redelijk dicht bij jou als student ligt, laat Limitless Interns jou op een laagdrempelige manier kennis maken met een buitenlandse ervaring.

Logo limitless interns

Denk hierbij aan: Opleiding die jij volgt. Wat zijn jouw wensen voor een stage? Voor welke periode zoek jij een stageplek? We nemen binnen 24u contact met jou op!