Tarieven

Bij succesvolle bemiddeling betaal je 520 euro, dit bedrag betaal je in termijnen. 

Na het eerste adviesgesprek vragen wij jou om een aanbetaling te doen van 180 euro. 
Na succesvolle matching vragen wij jou het overige bedrag te betalen van 340 euro. 

Bij het niet succesvol matchen van jou en een stagebedrijf, betalen wij jou het bedrag terug, exclusief de 20 euro administratiekosten. In de voorwaarden is te lezen wanneer er sprake is van niet succesvolle matching.

Voorwaarden

Bij niet succesvolle matching krijgt de student het betaalde bedrag (exclusief de administratie kosten van 20 euro) terug. Er is sprake van een niet succesvolle matching als: 

  • Als er geen geschikte en passende stageplaats voor de student is op dat moment
  • Als de student vanwege persoonlijke omstandigheden of vanwege problematieken in de fysieke gesteldheid niet in staat is om naar het buitenland te gaan

Het overzicht van de algemene voorwaarden is op te vragen via de mail.

Als je stage niet door gaat vanwege COVID-19 hanteren wij de volgende voorwaarden:

  • Als de stage geregeld is, er al contact is geweest met het stageadres en de tweede aanbetaling is voldaan dan restitueren wij jou de tweede aanbetaling van 340 euro terug. De eerste aanbetaling wordt niet gerestitueerd.
  • Als de stage nog niet helemaal geregeld was en aan de eerste aanbetaling is voldaan, dan restitueren wij jou 50% terug van dat bedrag (90 euro). 
Denk hierbij aan: Opleiding die jij volgt. Wat zijn jouw wensen voor een stage? Voor welke periode zoek jij een stageplek? We nemen binnen 24u contact met jou op!