Werkwijze

  1. Aanmelden
  2. Intakegesprek
  3. Wij gaan voor jou aan de slag
  4. Adviesgesprek en terugkoppeling
  5. Contact met jouw toekomstige stagebedrijf
  6. Stageovereenkomst tekenen
  7. Praktische zaken regelen
  8. Vertrekken naar het buitenland

Jij als student meldt je aan via onze website. Jij vult het contactformulier in of stuurt ons een mailtje en voegt jouw Engelstalige Curriculum Vitae toe als bijlage en stuurt dit naar ons toe.  

Als wij het inschrijfformulier of jouw mail hebben ontvangen, ontvang jij een bevestiging via de mail. Daarna zullen wij dieper in gaan op de competenties en de praktische zaken van jouw opleiding door middel van een intakegesprek.  Zo krijgen wij een duidelijk beeld van jouw motivatie en behoeften. Wij zullen jou vragen een opdrachtbevestiging te tekenen. Vanaf nu gaan wij op zoek naar een geschikte stageplaats die bij jou past. Op deze manier wordt jou een goed passende leeromgeving en stageplaats geboden.  

Zodra wij een stageplek gevonden hebben die aansluit bij jouw wensen en voldoet aan de eisen van de opleiding die jij doet, zullen wij jou contacteren. Gedurende dit gesprek worden de mogelijke stageplekken besproken. Dit kan telefonisch, via Skype of face to face, dit ligt aan jouw voorkeur.

Spreekt de stageplaats jou aan? Dan wordt de eerste aanbetaling gedaan. Na ontvangst van de aanbetaling gaan wij door met het regelen van jouw stage in het buitenland! Zo wordt er een gesprek ingepland tussen jou en de toekomstige stageplaats. Als er wederzijdse goedkeuring is worden de resterende bemiddelingskosten betaald. Wij bieden advies aan bij het regelen van een visum en huisvesting.

Mocht er onverhoopt iets misgaan, of voldoet de stageplaats niet aan de opleidingseisen, dan wordt er in overleg een nieuwe stageplaats aangeboden.  Hierover is meer terug te lezen in de algemene voorwaarden. 

Als extra dienst bieden wij als dit mogelijk buddy-matching aan. Dit houdt in dat wij studenten aan elkaar koppelen tijdens de stage die liever niet alleen naar het buitenland willen.

Klaar om de nieuwe ervaringen aan te gaan! Wij zullen in contact blijven met jou gedurende de buitenlandse ervaring als hier behoefte aan is.

Denk hierbij aan: Opleiding die jij volgt. Wat zijn jouw wensen voor een stage? Voor welke periode zoek jij een stageplek? We nemen binnen 24u contact met jou op!